Δέδας: Μετακομίζει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Δέδας: Μετακομίζει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Δέδας: Μετακομίζει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

bet365

Ο Στέφανος Δέδας δέχθηκε και... αποδέχθηκε την πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας προκειμένου να πάρει θέση στο προπονητικό τιμ της ρωσικής ομάδας!

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα! Η αποχώρηση του Ανδρέα Πιστιόλη οδήγησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε ανεύρεση νέου assistant coach στις τάξεις της ομάδας και κατέληξε στον 39χρονο προπονητή της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα του έκανε πρόταση να ενταχθεί στο προπονητικό τιμ του Δημήτρη Ιτούδη και εκείνος την αποδέχθηκε.

Η μετακόμισή του στη Ρωσία για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ θα είναι άμεση, με την ΑΕΚ να αναζητά τον επόμενο προπονητή της! Απλά μένει να φανεί εάν και εφόσον «βγάλει» τη χρονιά με τον Σάββα Συμεωνίδη ή εάν θα κινηθεί άμεσα για τον αντικαταστάτη του Δέδα.

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η «ομάδα του στρατού» αποφάσισε να «ψωνίσει» από την ΑΕΚ, καθώς το είχε κάνει και μεσούσης της σεζόν 2019-2020, όταν και είχε αποκτήσει τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα