ΕΣΑΚΕ: Αναβλήθηκε το Λαύριο - Κολοσσός λόγω κρουσμάτων στους γηπεδούχους

ΕΣΑΚΕ: Αναβλήθηκε το Λαύριο - Κολοσσός λόγω κρουσμάτων στους γηπεδούχους

bet365

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε επισήμως πως η προγραμματισμένη αναμέτρηση του Λαυρίου με τον Κολοσσό την προσεχή Κυριακή 3/4 αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων Covid-19 στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε αρχικώς πως διαγνώστηκε νέο κρούσμα κορονοϊού σε μέλος της ομάδας του Λαυρίου κι εν συνεχεία, ενημέρωσε πως αναβλήθηκε ο αγώνα με τον Κολοσσό για την 20ή αγωνιστική της Basket League.

Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ

«O προγραμματισμένος για την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 και ώρα 17:00 αγώνας των ομάδων Λαύριο Megabolt - Κολοσσός H Hotels στο Κλειστό Λαυρίου, για την 20η αγωνιστική της Basket League, αναβάλλεται, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Basket League για λόγους ανωτέρας βίας μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που διαγνώστηκαν σε μέλη της ομάδας του Λαυρίου Megabolt. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα