Τακιανός: «Κρατάμε ότι δεν εγκαταλείψαμε ποτέ»

Newsroom
Τακιανός: «Κρατάμε ότι δεν εγκαταλείψαμε ποτέ»

bet365

Ο Φώτης Τακιανός στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών της Λάρισας κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στην ευρωπαϊκή έξοδο.

Έπειτα από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο κόουτς Τακιανός δήλωσε την κάμερα της ΕΡΤ: «Συγχαρητήρια σε όλους για την εμφάνισή. Το παιχνίδι αυτό εντάσσεται στη διαδικασία βελτίωσης της ομάδας. Δώσαμε όλες τις δυνάμεις μας κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, κρατάμε ότι δεν εγκαταλείψαμε ποτέ και ότι ακολουθήσαμε την τακτική και το πλάνο. Μετράει πολύ και η πίεση που βάζει ο αντίπαλος».

Όσο για το στόχο της ευρωπαϊκής εξόδους της Λάρισας, ο έμπειρος κόουτς ανέφερε: «Πρέπει να ζούμε την πραγματικότητα. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (20/4). Ο στόχος μας θα κριθεί τις τελευταίες αγωνιστικές και τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για τα playoffs και την Ευρώπη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα