Παναθηναϊκός: Θέλει (και) Παναγιώτη Καλαϊτζάκη (vids)

Παναθηναϊκός: Θέλει (και) Παναγιώτη Καλαϊτζάκη (vids)

Παναθηναϊκός: Θέλει (και) Παναγιώτη Καλαϊτζάκη (vids)

bet365

Στον Παναθηναϊκό έχουν... πέσει με τα μούτρα στη δουλειά καθώς θέλουν να κάνουν άμεσα δικό τους τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Την ώρα που συνεχίζεται η αναζήτηση για point guard ενόψει της τελικής ευθείας με το όνομα του Ντέρικ Ουόλτον να έχει βγει στο προσκήνιο, οι «πράσινοι» απλώνουν δίχτυα και στην ελληνική αγορά, έχοντας στόχο την δημιουργία στιβαρού ελληνικού κορμού.

Ο παίκτης ο οποίος έχει «κεντρίσει» το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είναι ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στη Λιθουανία με τη φανέλα της Λιετκαμπελις έχοντας κατά μέσο όρο 13,3 πόντους, 2,9 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ και 1,2 κλεψίματα. Μάλιστα το ενδιαφέρον είναι άμεσο μετά και τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη συνέχεια του EuroCup, ενώ θα αποτελέσει και έναν από τους παίκτες που θα συνθέσουν το ελληνικό στοιχείο τα επόμενα χρόνια.

Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ είναι ο δίδυμος αδερφός του Γιώργου Καλαϊτζάκη, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και πλέον, αποτελεί παίκτη της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο ΝΒΑ. Το καλύτερο παιχνίδι φέτος το σημείωσε απέναντι στην Γιουβεντους για το πρωτάθλημα Λιθουανίας έχοντας 25 πόντους (4/6τρ.), 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 5 κλεψίματα.

Μάλιστα είχε κληθεί πρόσφατα και από τον Σωτήρη Μανωλόπουλου για το «παράθυρο» των Προκριματικών κόντρα στην Τουρκία. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Άρη, Χολαργό και Νεβέζις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα