Παναθηναϊκός: Τελειώνει του Σίβα στους «πράσινους»

Παναθηναϊκός: Τελειώνει του Σίβα στους «πράσινους»

Παναθηναϊκός: Τελειώνει του Σίβα στους «πράσινους»

bet365

Ο Πέιτον Σίβα θα αποτελέσει τον πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού έως το τέλος της σεζόν, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Το ενδιαφέρον των «πρασίνων» για την περίπτωση του άλλοτε περιφερειακού της Άλμπα Βερολίνου παίρνει σάρκα και οστά, μιας και είναι ο παίκτης στον οποίο κατέληξε το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού ως την ιδανικότερη λύση για μία θέση στα γκαρντ μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Ο Σίβα τη δεδομένη χρονική στιγμή ήρθε ως το κατάλληλο όνομα στις επιλογές της ομάδας, καθώς δεν υπήρχαν άλλοι διαθέσιμοι παίκτες που θα μπορούσαν να σταθούν στις υψηλές απαιτήσεις και τους σημαντικούς αγώνες που έρχονται. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς.

Ο 31χρονος γκαρντ την σεζόν που διανύουμε, αγωνιζόταν στην Νέα Ζηλανδία και τους Breakers, ενώ από το 2016 μέχρι το 2021 έπαιξε στην Άλμπα και έζησε την εμπειρία της Euroleague. Τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στο ΝΒΑ και τους Πίστονς σε 24 παιχνίδια με 2.3 πόντους κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα