Παναθηναϊκός - Απόλλων Πατρών: Επανεμφάνιση Γιόβιτς μετά από 76 μέρες

Παναθηναϊκός - Απόλλων Πατρών: Επανεμφάνιση Γιόβιτς μετά από 76 μέρες

Παναθηναϊκός - Απόλλων Πατρών: Επανεμφάνιση Γιόβιτς μετά από 76 μέρες

bet365

Ο Στεφάν Γιόβιτς πήρε από το πρώτο δεκάλεπτο χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα, φορώντας ξανά τα «πράσινα» μετά από 2.5 μήνες στα... πιτς.

Επιστροφή στην δράση, μετά από 76 ημέρες απραξίας, για τον 31χρονο πλειμέικερ των «πρασίνων». 3'41'' πριν το φινάλε της πρώτης περιόδου στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Πατρών στο ΟΑΚΑ, με το σκορ στο 18-12 υπέρ των γηπεδούχων, ο κόουτς Γιώργος Βόβορας αντικατέστησε τον Λευτέρη Μαντζούκα με τον Στεφάν Γιόβιτς, δίνοντας χρόνο δράσης στον έμπειρο άσο που ταλαιπωρούταν το προηγούμενο δίμηνο από θλάση.

Ο Σέρβος γκαρντ (1.98μ.) δεν είχε αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα του «τριφυλλιού» από τις 20 Φλεβάρη και τον Τελικό του Final 4 του Κυπέλλου στην Κρήτη, με τον Ολυμπιακού.

Σε ο,τι αφορά την Basket League, είχε να πατήσει παρκέ από τις 14/2 και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή, όπου είχε 4 πόντους, 5 ασίστ και 2 ριμπάουντ σε 23 λεπτά.

Ο Γιόβιτς μετρά κατά μέσο όρο 5 πόντους και 3 ασίστ ανά 17 λεπτά σε 3 αγώνες της Basket League, ενώ στην Euroleague κατέγραψε 3.5 πόντους και 2.5 ασίστ σε 4 ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα