Τακιανός: «Το να σε αναγνωρίζουν αποτελεί παράσημο, το ότι φτάσαμε ως εδώ μας τοποθετεί σε επίπεδο νικητή» (vid)

Newsroom
Τακιανός: «Το να σε αναγνωρίζουν αποτελεί παράσημο, το ότι φτάσαμε ως εδώ μας τοποθετεί σε επίπεδο νικητή» (vid)

bet365

Ο Φώτης Τακιανός ανέφερε μετά την ήττα της Λάρισας από τον Παναθηναϊκό στο Game 5 πως το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό με βάση τις κακές επιλογές που έκανε η ομάδα του.

Έπειτα από την ήττα των Θεσσαλών στο ΟΑΚΑ, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Τελείωσε η σειρά, φτάσαμε στο πέμπτο παιχνίδι κι είναι μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας. Η σειρά ήταν πάρα πολύ δύσκολη, ήμασταν το αουτσάιντερ. Μας έλειψαν οι δυνάμεις και η επιθετικότητα του Παναθηναϊκού στην άμυνα μας αποσυντόνισε. Κάναμε κακές επιλογές. Για πρώτη φορά δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί στην άμυνα μας. Αν βρεθείς σε τέτοια μέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό, το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό. Χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά το ότι φτάσαμε ως το πέμπτο μας τοποθετεί σε επίπεδο νικητή. Καταθέσαμε ψυχή και σώμα στο παρκέ. Από τον Παναθηναϊκό διέκριναν την υπερπροσπάθεια που κάναμε. Δυσκολέψαμε μια ομάδα πολύ ψηλού επιπέδου. Το να σε αναγνωρίζουν αποτελεί παράσημο για όλους μας».

Για τους μικρούς τελικούς με τον Προμηθέα Πατρών: «Θα είναι πολύ δύσκολη η σειρά, το πλεονέκτημα το έχουν οι αντίπαλοι μας. Έπαιξαν τρία παιχνίδια στους ημιτελικούς ενώ εμείς πέντε. Πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό και να φρεσκάρουμε την ομάδα όσο γίνεται, να βρούμε λύσεις. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα