Πρίντεζης στο Gazzetta: «Ευτυχώς μπήκε το πεταχτάρι γιατί αν δεν έμπαινε, άστα να πάνε» (vid)

Newsroom
Πρίντεζης στο Gazzetta: «Ευτυχώς μπήκε το πεταχτάρι γιατί αν δεν έμπαινε, άστα να πάνε» (vid)
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στο Gazzetta ως πρωταθλητής και νταμπλούχος, ξεχωρίζοντας τις back-to-back EuroLeague και σχολίασε με... γλαφυρό τρόπο το πεταχτάρι στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Γιώργος Πρίντεζης φόρεσε για τελευταία φορά τα ερυθρόλευκα στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αποχωρώντας από την ενεργό δράση και ολοκληρώνοντας μια τεράστια καριέρα, γράφοντας τον επίλογο μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού που τον αποθέωσε ως πρωταθλητή.

Στη συνέχεια μίλησε στο Gazzetta και τους Κωνσταντίνο Μελάγιες, Αντώνη Καλκαβούρα για την απόφασή του να αποσυρθεί και ξεχώρισε τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του:

«Συνειδητοποιημένα, όμορφα. Πολύ συνειδητοποιημένα με μια ώριμη απόφαση που την έχω πάρει καιρό κι ένα όμορφο συναίσθημα και φινάλε να σταματάς μπροστά σε κόσμο που έχεις περάσει τόσες στιγμές μαζί του, όμορφες, άσχημες, μαγικές, κακές... Τα πάντα. Πολύ όμορφα. Γενικώς, οι τελευταίες τρεις μέρες ήταν δύσκολες. Μην λέω ψέματα. Δεν κοιμόμουν καλά η αλήθεια είναι. Ξύπναγα λίγο πιο νωρίς από τη ρουτίνα μου, είναι λογικό να σκέφτεσαι πολλά πράγματα όταν σταματάς. Κλείνει ένας κύκλος της ζωής μου που τα έχω δώσει όλα. Ξέχωρα ότι τα έχω δώσει σε μια ομάδα και σε ένα σύνολο ανθρώπων που αγαπώ και με αγαπάνε, κλείνει ένας κύκλος που τα έδωσα όλα.

Την απόφασή μου την είχα πάρει ανεξάρτητα με το πως θα κυλούσαν οι τελικοί, ήταν μια μαγική χρονιά πραγματικά. Η ομάδα κατέκτησε το νταμπλ απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο, ήμασταν πολύ δεμένοι, μια παρέα, μια γροθιά... Στη ζωή μου δεν θα άλλαζα τίποτα. Δεν ξέρω... Όταν έμπαινα μέσα στο γήπεδο, το αγαπούσα πολύ αυτό που έκανα και δούλευα πάρα πολύ. Έλεγα πως όταν σταματήσω, να ξέρω ότι τα έχω δώσει όλα κι έχω κάνει αυτό που πραγματικά μπορώ. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Ακόμα και τη στιγμή που χρειάστηκε να φύγω από τον Ολυμπιακό. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Όλα έγιναν όμορφα και βασικά. Το back-to-back ήταν κάτι μαγικό. Το τελείωμα του '12 ήταν κάτι μαγικό. Ευτυχώς μπήκε το πεταχτάρι, γιατί αν δεν έμπαινε άστα να πάνε! Αλλά είναι πολύ όμορφες στιγμές... Επόμενη μέρα; Δεν ξέρω. Θέλω να ξεκουραστώ και να αφιερώσω χρόνο στην οικογένειά μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα