ΕΣΑΚΕ: «Να πορευτούμε σε κλίμα ενότητας για το καλό του ελληνικού μπάσκετ»

Newsroom
ΕΣΑΚΕ: «Να πορευτούμε σε κλίμα ενότητας για το καλό του ελληνικού μπάσκετ»

bet365

Ύστερα από το Δ.Σ. στα γραφεία της ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε ομόφωνα να υπάρξει συνάντηση με τον Βαγγέλη Λιόλιο προκειμένου να βρεθούν λύσεις και να αρθούν οι διαφωνίες!

Ενωτικό ήταν το κλίμα που επικράτησε στο έκτακτο Δ.Σ. της ΕΣΑΚΕ το μεσημέρι της Τρίτης (28/6)!

Όπως είναι γνωστό η ΕΟΚ είχε εκδώσει ανακοίνωση αναφορικά με την παράταση που είχε δοθεί από την ΕΣΑΚΕ για τις αδειοδοτήσεις στην Basket League, έχοντας διαχωρίσει τη θέση της από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά υπήρξε ομοφωνία στο Δ.Σ. της ΕΣΑΚΕ και επιθυμία να υπάρξει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο ώστε να αρθούν οι όποιες διαφωνίες και παρεξηγήσεις.

Μπορεί κάποια στιγμή να ανέβηκαν οι τόνοι από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ ωστόσο η φωτιά σβήστηκε γρήγορα καθώς όλες οι ομάδες συμφώνησαν ότι θέλουν την Ομοσπονδία δίπλα τους. Επίσης αναγνώρισαν ότι δεν ήταν νόμιμη η παράταση που είχε δοθεί για την αδειοδότηση ωστόσο εξήγησαν ότι έγινε για το καλό του ελληνικού μπάσκετ.

Επιπλέον άπαντες συμφωνησαν ότι οι νόμοι και οι κανόνες χρειάζονται βελτίωση, ενώ να σημειωθεί ότι παραιτήθηκε από μέλος της Επιτροπής ο Γιώργος Πανταζόπουλος μετά την πρώτη ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ. Αν και οι «κιτρινόμαυροι» στη συνέχεια, και με νέα ανακοίνωση, εξηγούσαν ότι ήταν περισσότερο για επικοινωνιακούς λόγους βγάζοντας τον παράγοντα του Περιστερίου από το κάδρο.

Από πλευράς Ολυμπιακού το «παρών» έδωσε ο Νίκος Λεπενιώτης, από πλευράς Παναθηναϊκού οι Τάκης Τριαντόπουλος και Σταύρος Ντίνος ενώ από την ΚΑΕ ΑΕΚ οι Μάκης Αγγελόπουλος και Γιώργος Χηνας.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΚΕ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή (28/6) έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ευάγγελο Λιόλιο προκειμένου να αποσαφηνιστούν ζητήματα που προκύπτουν από την ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΕΟΚ του περασμένου Σαββάτου (25/6), να αρθούν οι διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις των τελευταίων ημερών και σε κλίμα ενότητας να πορευτούμε στην συνέχεια για το καλό του ελληνικού μπάσκετ.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα