Απόλλων Πάτρας: Ανακοίνωσε τον Αντόνιο Ντέιβις Τζούνιορ, γιο του παλιού παίκτη του Παναθηναϊκού

Απόλλων Πάτρας: Ανακοίνωσε τον Αντόνιο Ντέιβις Τζούνιορ, γιο του παλιού παίκτη του Παναθηναϊκού

Newsroom
Απόλλων Πάτρας: Ανακοίνωσε τον Αντόνιο Ντέιβις Τζούνιορ, γιο του παλιού παίκτη του Παναθηναϊκού

bet365

Ο πατέρας Αντόνιο Ντέιβις στον Παναθηναϊκό, ο γιος Αντόνιο Ντέιβις Τζούνιορ στον Απόλλων Πάτρας. Ο Αμερικανός φόργουορντ (27 ετών, 2.06) ανακοινώθηκε από τους Πατρινούς και θα τους ενισχύσει την επόμενη σεζόν στην Basket League.

Μπορεί το πρωί του Σαββάτου (20/8) ο Απόλλων Πάτρας να αποχαιρέτησε τον Γιώργο Διαμαντάκο για τη Μύκονο, ωστόσο το απόγευμα προσέθεσε έναν ακόμα φόργουορντ στο ρόστερ.

Ο λόγος για τον Αντόνιο Ντέιβις Τζούνιορ (27 ετών, 2.06), τον γιο του Αντόνιο Ντέιβις, ο οποίος είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Την περσινή σεζόν ο Αμερικανός αγωνίστηκε στην Α2 Γερμανίας με τη Nurnberg Falcons, μετρώντας 15 πόντους και 5 ριμπάουντ μέσο όρο.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα για τον Αντόνιο Ντέιβις Τζούνιορ

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων 1926, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τον 27χρονο Αμερικανό φόργουορντ Antonio Davis Jr (2.06).

 

Ο AJ Davis είναι γιος του Antony Davis, που παλαιότερα αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και έκανε μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ.

Το νέο απόκτημα μας, ξεκίνησε την καριέρα του στο Πανεπιστήμιο του Τενεσί όπου είχε κατά μέσο όρο 1,3 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 9,4 λεπτά σε 25 παιχνίδια ως πρωτοετής.

Από εκεί και πέρα, ο Αμερικάνος έχει παίξει σε Πρίστινα, Αυστραλία, Σουηδία αλλά και στην G- League του ΝΒΑ όπου τη σεζόν 18-19, φόρεσε την φανέλα της Delaware Blue Coats.

Ο AJ Davies πέρυσι αγωνίστηκε στην Α2 Γερμανίας με την Nurnberg Falcons έχοντας μ.ο. 15 πόντους και 5 ριμπάουντ με 74,8% στις βολές, 35,3% στα τρίποντα και 49,2% στα δίποντα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα