Καποδίστριας: «Μας συνδέουν κοινές αξίες με το Περιστέρι, ευελπιστούμε να πετύχουμε τους στόχους μας» (vid)

Καποδίστριας: «Μας συνδέουν κοινές αξίες με το Περιστέρι, ευελπιστούμε να πετύχουμε τους στόχους μας» (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου
Καποδίστριας: «Μας συνδέουν κοινές αξίες με το Περιστέρι, ευελπιστούμε να πετύχουμε τους στόχους μας» (vid)

bet365

Οι δηλώσεις του Managing Director της bwin Greece, κ. Γιάννη Καποδίστρια στην εκδήλωση του Περιστερίου για την παρουσίαση του ρόστερ.

Το Περιστέρι παρουσίασε στην εκδήλωσή του στο Άλσος το ρόστερ της νέας σεζόν, καθώς και τη χορηγική συμφωνία με τη bwin. Ο Managing Director της εταιρίας στην Ελλάδα, κ. Γιάννης Καποδίστριας ανέβηκε στο βήμα λίγο πριν τον Βασίλη Σπανούλη και μίλησε τη συνεργασία, τονίζοντας το πόσο περήφανους τους κάνει, ενώ κάλεσε και τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καποδίστρια

«Η Bwin έχει συνδέσει το όνομά της με μία σειρά από σημαντικές χορηγίες. Είναι προφανές ότι αγαπάμε πάρα πολύ το μπάσκετ. Αυτό που μας έφερε εδώ είναι ο σεβασμός για την ιστορία. Οι άνθρωποι που εκπέμπουν υγεία. Μας συνδέουν κοινές αξίες και ευελπιστούμε να πετύχουμε τους στόχους μας μαζί. Στην προσπάθεια κοινωνικής δράσης έχουμε τον Βασίλη Σπανούλη, είναι πάντοτε κοντά, δίπλα σε κάθε πρότζεκτ. Είναι καθήκον μας να κάνουμε τη δική μας παρέμβαση, να βλέπουν τα μικρά παιδιά αυτήν την ομάδα και να ευελπιστούν να γίνουν μία μέρα σαν τα παιδιά που την απαρτίζουν».

Σε ερώτηση για την επιλογή της ομάδας για την συνεργασία, ο κύριος Καποδίστριας αποκρίθηκε ως εξής: «Είμαστε περήφανοι για τη χορηγία, περήφανοι για το Περιστέρι και ελπίζουμε να σας βρούμε στο γήπεδο. Περίμενα ότι κάποιος θα αναρωτηθεί γιατί το Περιστέρι. Δεν είναι μία ομάδα μπάσκετ. Έχει χτυπήσει και χτυπάει η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ. Έχει ιστορία και εκπέμπει σεβασμό. Έχουν σημασία οι άνθρωποι, η διοίκηση, όλοι σε κάθε θέση μας έκαναν να θέλουμε να βρισκόμαστε εδώ σήμερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα