Λούντζης: «Ο Σπανούλης έχει τη διάθεση να φτάσει ψηλά στο κομμάτι της προπονητικής» (vid)

Λούντζης: «Ο Σπανούλης έχει τη διάθεση να φτάσει ψηλά στο κομμάτι της προπονητικής» (vid)

Λούντζης: «Ο Σπανούλης έχει τη διάθεση να φτάσει ψηλά στο κομμάτι της προπονητικής» (vid)
Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα και πέρα από το ματς, στάθηκε και στην προπονητική καριέρα του Βασίλη Σπανούλη!

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Απόλλωνα Πάτρας με 61-87 για την πρώτη αγωνιστική της Basket League και ο Μιχάλης Λούντζης φιλοξενήθηκε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Μίλησε για το ματς και την εικόνα της ομάδας, ενώ με αφορμή το επόμενο παιχνίδι με το Περιστέρι (16/10, 19:15) εξέφρασε και την...πίστη του πως ο Βασίλης Σπανούλης μπορεί να πιάσει την κορυφή και στον τομέα της προπονητικής.

Συγκεκριμένα, για τον κόουτς "Kill Bill", ο "ερυθρόλευκος" γκαρντ σχολίασε: «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε τον Βασίλη σε αυτό τον καινούργιο του ρόλο. Είναι αρχή ακόμα, αλλά πιστεύω ότι έχει την όρεξη και τη διάθεση να φτάσει και σε αυτό το κομμάτι της προπονητικής πάρα πολύ ψηλά».

Ο Λούντζης επίσης αναφέρθηκε στα εξής:

 

Στο ματς με τον Απόλλωνα: «Δεν νομίζω ότι κοιτάμε ποιο είναι εύκολο και ποιο δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθούμε να μπαίνουμε σε όλα τα ματς με την ίδια ενέργεια. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που άρχισε η χρονιά και που ξεκινάει νικηφόρα. Συνεχίζουμε δυνατά...»

Στην... διαχείριση που έγινε: «Επειδή κάποια παιδιά δεν ήταν μαζί μας, είδαμε και κάποια άλλα σχήματα με τον Σάσα στο "5". Δεν νομίζω ότι κατεβάσαμε ταχύτητα. Δηλαδή πιστεύω μέχρι το τελευταίο λεπτό είχαμε ενέργεια και παλεύαμε...

Είναι θέμα του προπονητή αυτό. Έτυχε λόγω και των συνθηκών αυτό το smallball».

Στην εικόνα της ομάδας και την ενέργεια που βγάζει: «Οι αυτοματισμοί βγαίνουν από πέρσι. Ο βασικός κορμός έχει μείνει ο ίδιος. Έχουν ενταχθεί λίγα παιδιά που έχουν μπει στη φιλοσοφία των προπονητών και της ομάδας, οπότε για αυτό και το αποτέλεσμα».

Στην ετοιμότητα που παρουσιάζουν οι "ερυθρόλευκοι": «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό, ας μην κρυβόμαστε. Είναι δύσκολο, δεν το βλέπουμε συχνά. Αλλά όπως είπα ο βασικός κορμός έχει μείνει και υπάρχει πολύ καλή ενέργεια στην ομάδα γενικά και βγαίνει προς τα έξω».

Στα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Ολυμπιακό: «Νομίζω από την άμυνα ξεκινάμε. Δεν έχουμε κάποιο "μυστικό επιτυχίας"... Είναι η σκληράδα που βγάζουμε από την άμυνα σε κάθε παιχνίδι... Όσο περισσότερο καιρό περνάς με τα ίδια παιδιά, με την ίδια ομάδα, μέρα μέρα με την προπόνηση και την ίδια φιλοσοφία, όλοι οι αυτοματισμοί γίνονται ακόμη καλύτερα. Βγαίνει αβίαστα!».

Στο ματς με τη Ζάλγκιρις και την απουσία του κόσμου: «Είναι μείον... Ο κόσμος μας είναι ο έκτος μας παίκτης... Δεν είχαμε χάσει παιχνίδι στο ΣΕΦ πράγμα που σημαίνει πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου. Είμαστε στεναχωρημένοι, θα αργήσουν λίγο μας δουν δυστυχώς, αλλά πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα