«Τελειώνει» ο Τσίκληρας από τον Ιωνικό!

«Τελειώνει» ο Τσίκληρας από τον Ιωνικό!

bet365

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο προπονητής των «κυανόλευκων», που δεν εμφανίστηκε στην τελευταία προπόνηση λόγω ασθένειας, όπως αναφέρει η ανεπίσημη ενημέρωση της ομάδας του και παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. Σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του ο σύλλογος της Νίκαιας.

Ερωτηματικά προκαλεί η οικειοθελής αποχώρηση του Άγγελου Τσίκληρα από τον πάγκο του Ιωνικού, λίγες μόλις μέρες μετά την εντυπωσιακή νίκη της ομάδας του επί του Κολοσσού στην πρεμιέρα της Basket League κι ενώ – όπως δήλωσε και ο ίδιος – οι παίκτες είχαν μόλις 10 μέρες προπονήσεων στην πλάτη του.

Ο έμπειρος τεχνικός που πέρυσι διαδέχτηκε στα μέσα της χρονιάς τον Κούρο Σεγούρα (ήταν βοηθός στο ξεκίνημα της σεζόν) κι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην παραμονή του ιστορικού συλλόγου της Νίκαιας στην Α1 Κατηγορία, δεν προσήλθε στην χθεσινή (11/10) προπόνηση (η ανεπίσημη ενημέρωση έκανε λόγο για ασθένεια) και εν συνεχεία έθεσε στην διάθεση της νέας διοίκησης την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους.

Με το κυριακάτικο (16/10, 17.00) ματς με τον Προμηθέα στην Πάτρα να βρίσκεται προ των πυλών, οι «κυανόλευκοι» έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους (υπό τις οδηγίες του assistant-coach, Γιάννη Λίβανου), ενώ παράλληλα αναζητούν τον αντικαταστάτη του Άγγελου Τσίκληρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα