Λυκογιάννης: «Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του» (vid)

Λυκογιάννης: «Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του» (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ υπέταξε τον Άρη στην PAOK Sports Arena σημειώνοντας την πρώτη φετινή νίκη του και ο Άρης Λυκογιάννης εξήγησε πως η δύναμη για τους «ασπρόμαυρους» ήλθε από την άμυνα.

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ έπειτα από τη νίκη επί του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης: «Ξεκάθαρα η άμυνα ήταν το κλειδί για αυτή τη νίκη. Ο Άρης προσπαθεί με αυτές τις συνδυασμένες άμυνες ζώνης... Άλλαξε πολλές άμυνες σε μια προσπάθεια να θολώσει το μυαλό μας. Αν σκεφτείς αποκλειστικά τι πρέπει να κάνεις στην επίθεση, τότε χάνεις το μυαλό σου. Η δύναμη έρχεται από την άμυνα, το είχαμε συζητήσει πολύ όλη την εβδομάδα. Και νομίζω ότι φάνηκε, αμυντικά ήμασταν συνεπείς».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το σημαντικό για μένα είναι ότι μια rookie ομάδα βελτιώνεται σταδιακά, από παιχνίδι σε παιχνίδι και αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε προσηλωμένοι στον κόσμο μας και το πιο σημαντικό, να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο. Γιατί με τέτοια ατμόσφαιρα, δύσκολα θα χάσουμε. Ο κόσμος πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα, να έλθει, να την στηρίξει, γιατί αν έχουμε τέτοια ατμόσφαιρα, οι παίκτες παίρνουν ψυχολογία. Είναι φυσιολογικό. Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του. Αν δεν υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, είναι σαν να παίζεις συνεχώς εκτός έδρας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα