Ολυμπιακός: Χωρίς Μπολομπόι με Περιστέρι

Ολυμπιακός: Χωρίς Μπολομπόι με Περιστέρι

Ολυμπιακός: Χωρίς Μπολομπόι με Περιστέρι
Ο Τζόελ Μπολομπόι είναι ο ξένος του Ολυμπιακού που δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι bwin στην επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ ως προπονητή των «κυανοκίτρινων» (16/10, 19:15).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα το Περιστέρι bwin για τη 2η αγωνιστική της Basket League ενώ έπεται η «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague και οι εκτός έδρας αγώνες με τη Ρεάλ Μαδρίτης (19/10, 21:45) και την Μπασκόνια (21/10, 21:30).

Όσον αφορά τον Τζόελ Μπολομπόι, ο 28χρονος φόργουορντ-σέντερ του Ολυμπιακού είναι ο ξένος που έμεινε εκτός 12άδας. Εξάλλου, ο Μπολομπόι ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από το διάστρεμμα που υπέστη στο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας ενώ αγωνίστηκε λίγο στο ματς με τη Ζάλγκιρις, μένοντας στο παρκέ για 10:57.

Ενόψει, λοιπόν της «διαβολοβδομάδας», προτιμήθηκε να μείνει εκτός για το ματς όπου ο Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει στο Φάληρο ως προπονητής του Περιστερίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα