Ο Μπέικον αρνήθηκε ότι είπε ότι θέλει να πάει στον Παναθηναϊκό

Ο Μπέικον αρνήθηκε ότι είπε ότι θέλει να πάει στον Παναθηναϊκό

Newsroom
Ο Μπέικον αρνήθηκε ότι είπε ότι θέλει να πάει στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Ντουέιν Μπέικον με χαρακτηριστική ανάρτηση υποστήριξε ότι ουδέποτε έδωσε συνέντευξη με την οποία ανέφερε ότι θέλει να πάει στον Παναθηναϊκό.

Το μεσημέρι της Κυριακής (16/10) κυκλοφόρησαν δηλώσεις του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα φέρεται να είπε στο ertsports.gr ότι «είναι εξαιρετική η Ελλάδα, θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό» ωστόσο ο ίδιος έσπευσε να διαψεύσει τις εν λόγω δηλώσεις.

Με χαρακτηριστική ανάρτηση στο Instagram έγραψε ότι «ποτέ δεν έδωσα αυτήν την συνέντευξη». Μάλιστα ρωτήθηκε και ο Ντέγιαν Ράντονιτς για τον Μπέικον μετά το τέλος του αγώνα με το Λαύριο, με τον προπονητή των «πρασίνων» να εξηγεί ότι ψάχνει θέση σε άλλη θέση και με διαφορετικό προφίλ..

Πάντως το βράδυ της Κυριακής (16/10) το ertsports.gr δημοσιοποίησε τους διαλόγους με τον Αμερικανό στα social media, ο οποίος στην σχετική ερώτηση για το αν θα ήθελε να παίξει στον Παναθηναϊκό, είπε μονολεκτικά «ναι».

Δείτε την ανάρτηση του Μπέικον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα