Basket League: ΜVP της αγωνιστικής ο Σλούκας

Basket League: ΜVP της αγωνιστικής ο Σλούκας

Νίκος Καρφής
Basket League: ΜVP της αγωνιστικής ο Σλούκας
O Kώστας Σλούκας ήταν εντυπωσιακός κόντρα στο Περιστέρι και αναδείχθηκε MVP της δεύτερος αγωνιστικής της Basket League.

O Oλυμπιακός επικράτησε του Περιστερίου Bwin σε μια βραδιά που ήταν αφιερωμένη στον Βασίλη Σπανούλη που επέστρεψε στο ΣΕΦ ως αντίπαλος. Κορυφαίος για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο Κώστας Σλούκας που συγκέντρωσε 35 βαθμούς στο ranking, κάτι που του επέτρεψε να αναδειχθεί MVP. Ο Έλληνας γκαρντ σε 30 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 23 πόντους με 4/4 βολές, 2/5 δίποντα, 5/5 τρίποντα, κατέβασε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 13 ασίστ και έκανε 2 κλεψίματα

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ

Ο Κώστας Σλούκας με εκπληκτικές επιδόσεις σε τρίποντα και ασίστ είναι ο δεύτερος MVP of the Week της Basket League της φετινής σεζόν.

Ο 32χρονος διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού στην εντός έδρας νίκη επί του Περιστερίου bwin συγκέντρωσε 35 βαθμούς στο ranking. Ο Σλούκας σε 30’ συμμετοχής πέτυχε 23 πόντους με 4/4 βολές, 2/5 δίποντα, 5/5 τρίποντα, πήρε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 13 ασίστ, κέρδισε ένα φάουλ και έκανε ένα φάουλ, πραγματοποίησε 2 κλεψίματα και υπέπεσε σε 3 λάθη.

Η επίδοση του Θεσσαλονικιού γκαρντ των «ερυθρόλευκων» ήταν η καλύτερη ανάμεσα στους παίκτες της 2ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.

Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα