Περιστέρι bwin - ΑΕΚ: Απελπισμένος ο Σπανούλης με τα επεισόδια στο γήπεδο

Newsroom
Περιστέρι bwin - ΑΕΚ: Απελπισμένος ο Σπανούλης με τα επεισόδια στο γήπεδο

bet365

Το παιχνίδι Περιστερίου bwin-ΑΕΚ «στιγματίστηκε» από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου, κάτι που αποτυπώθηκε και στο πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη.

Η αλήθεια είναι ότι έχει ζήσει πολλές φορές ανάλογες καταστάσεις. Τότε που ήταν ακόμα παίκτης. Όμως είναι διαφορετικό να το βιώνει κάποιος μέσα από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ και διαφορετικό να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου.

Τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» λίγο πριν από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου είχαν ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή στο ματς και κατόπιν συνεννόησης αποφασίστηκε να συνεχιστεί κανονικά το ματς χωρίς να γίνει εκκένωση.

Η αγανάκτηση και η απελπισία αποτυπώθηκαν στο πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος περίμενε ανέκφραστος στον πάγκο την τελική έκβαση των πραγμα΄των.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα