Μποχωρίδης: «Με πιστεύει ο κόουτς Ράντονιτς» (vid)

Μποχωρίδης: «Με πιστεύει ο κόουτς Ράντονιτς» (vid)

Newsroom
Μποχωρίδης: «Με πιστεύει ο κόουτς Ράντονιτς» (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ιωνικού για την 3η αγωνιστική της Basket League και ο Λευτέρης Μποχωρίδης στάθηκε στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ράντονιτς.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού μιλώντας για το παιχνίδι και τη νίκη των «πρασίνων» απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας είπε ότι «ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Πάντα είναι επικίνδυνο το να ερχόμαστε επηρεασμένοι από την κούραση των δύο αγώνων σε μια εβδομάδα στην Euroleague. Είμαστε χαρούμενοι με τον Γουόλτερς που είναι μαζί μας ξανά. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Κάναμε αυτό που έπρεπε για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας κυρίως στην Ευρώπη».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στα δύο ματς της Euroleague, ανέφερε: «Από την στιγμή που μπαίνουμε στο παρκέ, πρέπει να δείχνουμε άλλη εικόνα. Ανεπίτρεπτο το παιχνίδι μας στο Βερολίνο. Η Άλμπα όταν βρει ρυθμό είναι πολύ επικίνδυνη. Τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι του και μας κατέστρεψαν μέσα στο γήπεδο. Να μας γίνει μάθημα. Με τη Μονακό επιστρέψαμε αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να κρατήσουμε τη μαχητικότητα».

Όσο για τον Ράντονιτς και την εμπιστοσύνη που του δείχνει; «Θέλει πολύ την άμυνα ο Ράντονιτς, ξεκινάμε από εκεί. Με πιστεύει αρκετά ο κόουτς και προσπαθώ όπως χρειαστεί να βοηθήσω την ομάδα μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα