Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Γκριγκόνις ενόψει Κολοσσού

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Γκριγκόνις ενόψει Κολοσσού

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Γκριγκόνις ενόψει Κολοσσού

bet365

Ο Μάριους Γκριγκόνις αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι και η συμμετοχή του στο ματς με τον Κολοσσό (30/10, 15:45) θα κριθεί τελευταία στιγμή. Με την Παρτίζαν το ντεμπούτο του Μπέικον.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον Κολοσσό Ρόδου (30/10, 15:45) για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Basket League, με τον Μάριους Γκριγκόνις να ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος.

Ο Λιθουανός γκαρντ αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι που δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει την τελευταία προπόνηση, ενώ η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Ροδίτες θα είναι απόφαση τελευταίας στιγμής για τον Ράντονιτς και το τεχνικό επιτελείο.

Όσον αφορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ντουέιν Μπέικον, το Gazzetta σας ενημέρωσε πως θα βρεθεί στη δράση στο ματς με την Παρτίζαν. Οι πράσινοι θα κοντραριστούν με τους Σέρβους του Ομπράντοβιτς την Πέμπτη 3 Νοέμβρη, με τον Μπέικον να πραγματοποιεί και το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας, ακολουθώντας ήδη τις προπονήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα