Ολυμπιακός - Λαύριο: Ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας ο Λούντζης με 21 πόντους και 6/8 τρίποντα (vids)

Ολυμπιακός - Λαύριο: Ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας ο Λούντζης με 21 πόντους και 6/8 τρίποντα (vids)
Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 98-61 του Λαυρίου για την 4η αγωνιστική της Basket League, με τον Μιχάλη Λούνζη να... παίρνει φωτιά από την περίμετρο και να ισοφαρίζει το ρεκόρ καριέρας.

Ο Ολυμπιακός έκανε τη ζωή του εύκολη κόντρα στο Λαύριο, με το 98-61 που τον φέρνει στο 4-0 στην Basket League να έχει έναν ξεκάθαρο πρωταγωνιστή, τον Μιχάλη Λούντζη. Ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» σκόραρε 21 πόντους, ισοφαρίζοντας το προσωπικό ρεκόρ καριέρας στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα είχε πετύχει και πάλι 21 πόντους σε ματς για τα playoffs μεταξύ Περιστερίου και Προμηθέα. Η προηγούμενη επίδοση του Λούντζη ήταν οι 19 του πόντοι, με τη φανέλα των Τρικάλων απέναντι στον Προμηθέα στις 17/3 του 2018. Τότε ο Λούντζης σκόραρε 19 πόντους με 5/7 τρίποντα, επίδοση που ξεπέρασε κόντρα στο Λαύριο.

Ο Λούντζης ξεκίνησε με άστοχο τρίποντο, στη συνέχεια σκόραρε έξι συνεχόμενα για να ολοκληρώσει με 6/8 από την περίμετρο, 1/2 δίποντα, 1/2 βολές, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα σε 20 λεπτά που πάτησε παρκέ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα