Σερέλης: «Για άλλη μια φορά δεν ήμασταν σκληροί, μοναδικός στόχος να σωθούμε» (vid)

Newsroom
Σερέλης: «Για άλλη μια φορά δεν ήμασταν σκληροί, μοναδικός στόχος να σωθούμε» (vid)
Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε μετά την ήττα του Λαυρίου στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό και στάθηκε στον στόχο της ομάδας του για τη φετινή σεζόν, όσο και το τί ακολουθεί.

Το Λαύριο γνώρισε την ήττα με 98-61 από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 4η αγωνιστική της Basket League και ο Χρήστος Σερέλης μίλησε τόσο για το ματς με τους «ερυθρολεύκους» όσο και για τη συνέχεια της ομάδας του.

Αρχικά, ο τεχνικός του Λαυρίου είπε: «Δεν μπορούμε να ζούμε με το παρελθόν. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα όπως και οι επόμενες 4 αγωνιστικές. Αυτό που κάνει το Λαύριο είμαι άθλος. Στόχος είναι να σωθούμε. Τα αποτελέσματα πιέζουν. Παίξαμε με Προμηθέα, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Έχουμε ελλείψεις, σήμερα παίξαμε και με παίκτες που έχουν δίπλα δελτία».

Για το τί ακολουθεί: «Έχουμε προβλήματα που δεν μας αφήνουν να είμαστε έτοιμοι για το ματς με την ΑΕΚ. Λείπουν δύο παίκτες από ένα ροτέισον 9 παικτών. Δεν περνούν σκέψεις για μεταγραφές. Είναι άδικο για τα παιδιά κιόλας. Η δουλειά θα δείξει αν αξίζουμε να είμαστε στην ομάδα».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη τύπου, ο κόουτς Σερέλης δήλωσε: «Δεν νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε ιδιαίτερη κριτική για το ματς. Ήταν μια εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού. Εμείς θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα σε σχέση με την ομάδα μας και κυρίως κατά πόσο θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στο υψηλότερο επίπεδο και να είμαστε σκληροί και όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί. Για άλλη μία φορά δυστυχώς δεν ήμασταν σκληροί όσο πρέπει και δεν είμαστε έξυπνοι ώστε να χρησιμοποιήσουμε τις επαφές και τα φάουλ για να σταματάμε τον ρυθμό του αντιπάλου. Προφανώς και δεν περιμέναμε αυτό να το πετύχουμε κόντρα στον Ολυμπιακό για να κερδίσουμε το ματς, αλλά είχαμε δει ως προπόνηση εν όψει των επόμενων κρίσιμων αγώνων μας. Κρατάμε το μειονέκτημα που έχουμε στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια και συνεχίζουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα