Άρης: «Κλείνει» τον Ελάιζα Μήτρου Λονγκ για αντί-Χάγκινς

Άρης: «Κλείνει» τον Ελάιζα Μήτρου Λονγκ για αντί-Χάγκινς

Άρης: «Κλείνει» τον Ελάιζα Μήτρου Λονγκ για αντί-Χάγκινς

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης αποτάθηκε σε μια δοκιμασμένη λύση για να καλύψει το κενό του Τζος Χάγκινς καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ελάιζα Μήτρου Λονγκ.

Ο Τζος Χάγκινς υπέστη θλάση β’ βαθμού και θα απουσιάσει (τουλάχιστον) για έξι εβδομάδες. Ο Γιάννης Καστρίτης ήταν υποχρεωμένος να βρει χειριστή μπάλας για να καλύψει το κενό του Αμερικανού και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta προχώρησε σε επιλογή χαμηλού ρίσκο υπό την έννοια ότι ο Ελάιζα Μήτρου Λονγκ έχει προϋπηρεσία στο ελληνικό Πρωτάθλημα καθώς στο πρόσφατο παρελθόν συνεργάστηκε με τους ΠΑΟΚ και Απόλλωνα Πατρών.

Για την ακρίβεια, ο 27χρονος γκαρντ ήταν στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2020-21 όπου σε 13 αγώνες 4.6 πόντους και 1.3 ασίστ για να ακολουθήσει η περσινή θητεία του στον Απόλλωνα Πατρών. Με 10.8 πόντους και τρεις τελικές πάσες ανά αγώνα έκανε πιο παραγωγική σεζόν η οποία ολοκληρώθηκε στη Βουλγαρία με τη φανέλα της Λέφσκι Σόφιας όπου είχε 12.9 πόντους και 5.2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα