ΑΕΚ: Επιστροφή Φλιώνη στο φιλικό με το Λαύριο

ΑΕΚ: Επιστροφή Φλιώνη στο φιλικό με το Λαύριο

bet365

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε το Λαύριο σε φιλικό προετοιμασίας, με τον Δημήτρη Φλιώνη να επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ και να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο ματς κόντρα στον Ιωνικό για την Basket League.

Η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Λαύριο είχε τη δική της είδηση, την επιστροφή του Δημήτρη Φλιώνη στην ενεργό δράση. Ουσιαστικά, πέρα από το προφανές, να «ξεμουδιάσουν» οι παίκτες της Ένωσης (και του Λαυρίου) το ματς ήταν και μία πρόβα τζενεράλε για τον Δημήτρη Φλιώνη.

Ο γκαρντ της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ισχίο το καλοκαίρι και έχασε την προετοιμασία, αλλά και την έναρξη της σεζόν. Όλο αυτό το διάστημα ο Φλιώνης έκανε εντατικό ατομικό πρόγραμμα και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στο ματς απέναντι στον Ιωνικό (19/11, 17:00) για την6η αγωνιστική της Basket League.

AEK BC

Και ενώ η προηγούμενη και τελευταία συμμετοχή του με τη φανέλα της Ένωσης έγινε στη δεύτερη αναμέτρηση απέναντι στον Προμηθέα, στα playoffs, στις 25 Μαίου.

 

Πλέον, η επιστροφή του Φλιώνη θα δώσει ακόμη μία λύση στην περιφέρεια της ΑΕΚ και θα αποτελέσει ακόμη έναν αμυντικό πόλο στα πλάνα του Ηλία Καντζούρη.

AEK BC

@Photo credits: AEK BC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα