Ράντονιτς: «Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες»

Ράντονιτς: «Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες»

Newsroom
Ράντονιτς: «Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες»

bet365

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στο καλό ημίχρονο του Παναθηναϊκού με το οποίο «διασφάλισε» τη νίκη, όπως επίσης και στο γεγονός ότι μπόρεσαν κάποιοι παίκτες να ξεκουραστούν.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα άνετο απόγευμα στην Καρδίτσα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα και ο Μαυροβούνιος προπονητής είχε τη δυνατότητα να «ανοίξει» το rotation και να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντέγιαν Ράντονιτς είπε ότι «μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά πήραμε ένα ικανοποιητικό προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο κοντρολάραμε το ματς και είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, παρότι αντιμετωπίζαμε πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα μόλις δέκα αθλητές να είναι διαθέσιμοι σήμερα».

Όσον αφορά ερώτηση για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο της Καρδίτσας; «Ήταν καταπληκτική. Είναι όμορφο για τους παίκτες να αγωνίζονται σε γήπεδα σαν αυτό με τέτοιο κοινό στις εξέδρες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα