Λι: «Πρέπει να μάθουμε από το παιχνίδι αυτό και να πάμε καλύτερα»

Newsroom
Λι: «Πρέπει να μάθουμε από το παιχνίδι αυτό και να πάμε καλύτερα»
O Πάρις Λι στάθηκε στο ντέρμπι και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να μάθει από το παιχνίδι και κάποια διαστήματα του ματς.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού, με το... τριφύλλι να έχει παράπονα από τη διαιτησία και να το δείχνει με την ανακοίνωση που έβγαλε. Ο Πάρις Λι μίλησε στην ΕΡΤ μετά το τέλος του ματς και τόνισε πως η ομάδα του είχε κάποια διαστήματα που θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα.

Αναλυτικά

«Ήταν μια μάχη, ένα σκληρό ματς. Είχαμε κάποια σερί που δεχτήκαμε, θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάει καλύτερα σε αυτά τα διαστήματα. Πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι και να τα πάμε καλύτερα. Ο Ολυμπιακός έκανε κάποιες προσαρμογές στο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είναι μια καλή ομάδα. Είναι μια μεγάλη σεζόν, δεν ξέρω πού θα τελειώσουμε. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε», ανέφερε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα