ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός:Ένταση με Πάπας και Τσιακμά, αποβλήθηκαν με ντισκαλιφιέ (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός:Ένταση με Πάπας και Τσιακμά, αποβλήθηκαν με ντισκαλιφιέ (vid)
Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο «Παλατάκι» διεκόπη προσωρινά στα 2:12 για το τέλος λόγω της έντασης ανάμεσα στον Τζορτζ Πάπας και τον Νίκο Τσιακμά που αποβλήθηκαν με ντισκαλιφιέ ενώ απειλήθηκε σύρραξη.

Ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ με 67-86 στα 2:12 για το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην PAOK Sports Arena, όταν απειλήθηκε σύρραξη ανάμεσα Τζορτζ Πάπας και τον Νίκο Τσιακμά.

Οι δυο παίκτες είχαν μια έντονη λογομαχία, η οποία τερματίστηκε γρήγορα από τους ψυχραιμότερους του παρκέ μέσα σε αρκετή ένταση. Οι διαιτητές τους έθεσαν εκτός αγώνα για τη συνέχεια, αποβάλλοντάς τους με ντισκαλιφιέ.

Όπως μάλιστα μεταφέρθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος παρενέβη για να ηρεμήσει τα πνεύματα όταν ο Πάπας αποχωρούσε πηγαίνοντας στη φυσούνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα