Νίκος Παππάς: Φόρεσε και πάλι τα «πράσινα» ύστερα από 1.024 ημέρες

Νίκος Παππάς: Φόρεσε και πάλι τα «πράσινα» ύστερα από 1.024 ημέρες

Γιώργος Κούβαρης
Νίκος Παππάς: Φόρεσε και πάλι τα «πράσινα» ύστερα από 1.024 ημέρες

bet365

'Υστερα από σχεδόν τρία χρόνια, ο Νίκος Παππάς συμπεριλήφθηκε και πάλι στην 12άδα του Παναθηναϊκού, ενώ επιστρέφει και ο Νέιτ Γουόλτερς.

Έπρεπε να περάσουν 1.024 ημέρες για να γραφτεί το όνομα του Νίκου Παππά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για επίσημο παιχνίδι. Η τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί ως παίκτης των του «τριφυλλιού» ήταν στις 21/2/2020 και πιο συγκεκριμένα στην ήττα από την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ με 81-92.

Ο 32χρονος γκαρντ προπονείται από την περίοδο της προετοιμασίας με τους «πράσινους» ενώ πριν από μερικές ημέρες είχε ανακοινωθεί και επίσημα η επιστροφή του στις τάξεις της ομάδας.

Στο ρόστερ για το ματς με την ΑΕΚ βρίσκεται και ο Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τεθηκε στην διάθεση του Ράντονιτς ενόψει και της διαβολοβδομάδας στην Euroleague με τις αναμετρήσεις κόντρα σε Βαλένθια και Μπαρτσελόνα επί ισπανικού εδάφους.

Εκτός είναι οι τραυματίες Γκριγκόνις και Μποχωρίδης.

Η 12άδα του Παναθηναϊκού για το ματς με την ΑΕΚ: Π. Καλαϊτζάκης, Γουόλτερς, Λι, Παπαγιάννης, Γουίλιαμς, Παππάς, Γ. Καλαϊτζάκης, Μπέικον, Χουγκάζ, Πονίτκα, Μαντζούκας, Γκουντάιτις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα