ΑΕΚ: Έφτασε τα 7 ban και σε 20 μέρες θα μπλέξει

ΑΕΚ: Έφτασε τα 7 ban και σε 20 μέρες θα μπλέξει

Newsroom
ΑΕΚ: Έφτασε τα 7 ban και σε 20 μέρες θα μπλέξει

bet365

Τα ban της ΑΕΚ έφτασαν τα 7 και πλέον η Ένωση πρέπει να λύσει το θέμα για να μην κινδυνεύσει με ανάκληση δελτίων.

Και πάλι σε... περιπέτειες μπαίνει η ΑΕΚ. Τα ban της Βασίλισσας έφτασαν τα 7 και πλέον καλείται να βρει λύση στο πρόβλημα. Από τη στιγμή (Σάββατο 10 Δεκέμβρη) που... έσκασαν τα δύο ban και η ΕΟΚ έστειλε τη σχετική ενημέρωση στην ΑΕΚ, η Ένωση έχει 20 μέρες στη διάθεση της για να διευθετήσει τις εκκρεμότητες, αλλιώς θα γίνει ανάκληση δελτίων από την Ομοσπονδία.

Ανάκληση δελτίων σημαίνει πως θα πρέπει να κατέβει με το εφηβικό τμήμα στα παιχνίδια κάτι που φυσικά θα της στοιχίσει βαθμολογικά. Η μη δήλωση του Αϊζάια Μάιλς στην Basket League δεν έχει να κάνει με τα ban.

Στις 30 Σεπτέμβρη η ΑΕΚ είχε σβήσει όλα τα ban και δεν υπήρχε το όνομα της στη σχετική λίστα της FIBA. Ωστόσο στις 9 Δεκέμβρη είδε δύο ban να επιστρέφουν και πλέον έχει φτάσει τα 7 και τώρα θα πρέπει να τηρήσει το διακανονισμό.

AEK ban

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα