All Star Game: «Βασιλιάς» των τριπόντων ο Μάρκους Ντένμον (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
All Star Game: «Βασιλιάς» των τριπόντων ο Μάρκους Ντένμον (vid)

bet365

Ο Μάρκους Ντένμον ήταν ο νικητής στο διαγωνισμό των τριπόντων στο All Star Game του ΟΑΚΑ, επικρατώντας στον τελικό του Τζέιλεν Χαντς.

Από την αρχή του διαγωνισμού τριπόντων, στο All Star Game του ΕΣΑΚΕ, ξεχώρισαν δυο παίκτες: Ο Μάρκους Ντένμον του Περιστερίου Bwin και ο Τζέιλεν Χαντς του ΠΑΟΚ.

Όχι πως οι άλλοι υστέρησαν ιδιαίτερα, αλλά οι δύο προαναφερθέντες σάρωσαν και ισοβάθμισαν στον πρώτο γύρο με 21 πόντους έκαστος. Εκείνοι που τους... απείλησαν ήταν οι Λευτέρης Μαντζούκας και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, αλλά έμειναν στους 18 πόντους.

O Γιώργος Παπαγιάννης ήταν η έκτακτη συμμετοχή του διαγωνισμού, με τον σέντερ του Παναθηναϊκού να μην καταφέρνει να φτάσει στον τελικό.

Στον τελικό, ο Ντένμον σούταρε δεύτερος και κάλυψε τους 17 πόντους του Χαντς έχοντας παραπάνω από πέντε μπάλες στη διάθεσή του.

Ο διαγωνισμός τριπόντων

1ος γύρος

Βασίλης Τολιόπουλος - 17 πόντους

Γιώργος Παπαγιάννης - 12 πόντους

Γιανίκ Φράνκε - 7 πόντους

Μάρκους Ντένμον - 21 πόντους

Λευτέρης Μαντζούκας - 18 πόντους

Γιαννούλης Λαρεντζάκης - 18 πόντους

Τζέιλεν Χαντς - 21 πόντους

Τελικός

Μάρκους Ντένμον - 22 πόντους

Τζέιλεν Χαντς - 17 πόντους

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα