Περιστέρι: Χωρίς Αγραβάνη με ΠΑΟΚ, «τρέχει» για Ντιζόν

Περιστέρι: Χωρίς Αγραβάνη με ΠΑΟΚ, «τρέχει» για Ντιζόν

Νίκος Καρφής
Περιστέρι: Χωρίς Αγραβάνη με ΠΑΟΚ, «τρέχει» για Ντιζόν

bet365

Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν θα παίξει στο ματς του Περιστερίου Bwin κόντρα στον ΠΑΟΚ και δίνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Ντιζόν.

Χωρίς τον Έλληνα διεθνή θα παταχθεί το Περιστέρι Bwin με τον ΠΑΟΚ (15/1, 19:15, ΕΡΤ 3). Ο Δημήτρης Αγραβάνης ταλαιπωρείται από διάστρεμμα που υπέστη στην προπόνηση της Παρασκευής (13/1).

Ο πάουερ φόργουορντ των «κυανοκιτρίνων» υποβάλλεται σε θεραπείες πρωΐ και απόγευμα, και δίνει αγώνα δρόμου με σκοπό να προλάβει να είναι έτοιμος για τον κρίσιμο αγώνα της επόμενης Τετάρτης (18/1) με τη Ντιζόν στην Γαλλία. Όποια από τις δύο ομάδες νικήσει, θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του BCL. Ένα do or die ματς για τους Πρίγκηπες της Δυτικής Όχθης απέναντι στους επικίνδυνους Γάλλους μια ομάδα με ποιότητα, όπως φάνηκε στα δύο πρώτα ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα