Ο Γουόλτερς MVP της εβδομάδας στην Basket League

Ο Γουόλτερς MVP της εβδομάδας στην Basket League

Newsroom
Ο Γουόλτερς MVP της εβδομάδας στην Basket League

bet365

Ο Νέιτ Γουόλτερς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας στην Basket League και αυτό χάρη στην εμφάνισή του κόντρα στον Άρη για την 12η αγωνιστική της Basket League.

Ο Αμερικανός point guard του Παναθηναϊκού έκανε τα... πάντα στο παρκέ του ΟΑΚΑ και με τους 26 βαθμούς που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης, κατέκτησε τον τίτλο του MVP!

Οι «πράσινοι» είχαν εύκολο έργο απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με σκορ 96-79 και ο Νέιτ Γουόλτερς ήταν εκείνος που είχε ηγηθεί για την εύκολη επικράτηση.

Συγκεκριμένα αγωνίστηκε 21:17 και μέτρησε 15 πόντους με 3/5 βολές, 6/7 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 7 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 6 κερδισμένα φάουλ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Όπως ανέφερε και ΕΣΑΚΕ «η επίδοση του ήταν η καλύτερη ανάμεσα στους παίκτες που έπαιξαν στις αναμετρήσεις του 31ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος από το Σάββατο 14 Ιανουαρίου έως τις 16/1 και για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου της Basket League»

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα