Ράντονιτς: «Σημαντική η επιστροφή του Πονίτκα»

Ράντονιτς: «Σημαντική η επιστροφή του Πονίτκα»

Newsroom
Ράντονιτς: «Σημαντική η επιστροφή του Πονίτκα»

bet365

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν ικανοποιημένος από την επιστροφή του Πονίτκα στην ενεργό δράση ενώ στάθηκε και σε Γουόλτερς, Παπαγιάννη.

Στην αρχική του τοποθέτηση μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, ο Μαυροβούνιος τεχνικός είπε: «Παίξαμε σήμερα με τον Προμηθέα και δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, αλλά στο τέλος για εμάς ήταν σημαντικό να κερδίσουμε. Επίσης είναι σημαντική και η επιστροφή του Πονίτκα ύστερα από κάποιες εβδομάδες. Και είναι σημαντικό για εμάς. Θα δούμε ποια είναι η κατάσταση και με τους άλλους παίκτες. Αύριο είναι μια νέα μέρα και μια νέα προπόνηση και την Τετάρτη θα έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα».

Όσον αφορά τον Νέιτ Γουολτερς, είπε: «Αυτή την στιγμή το να μιλήσουμε για τον Νέιτ δεν είναι σωστό και αυτό διότι έχουμε κάποιες ημέρες ακόμα να προπονηθούμε. Ελπίζουμε να είναι μαζί μας τις επόμενες ημέρες. Είδαμε και τι έγινε με τη Βαλένθια. Το πρωί μάθαμε ότι ήταν εκτός ο Παπαγιάννης, ενώ και 3 ώρες πριν το ματς έλαβα την πληροφορία ότι δεν θα παίξει ο Γουόλτερς. Ελπίζω όπως είπα την Τετάρτη να έχουμε καλύτερη εικόνα για τα πάντα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα