Μίτσελ: Ακολούθησε την αποστολή της ΑΕΚ στο Λιμόζ

Μίτσελ: Ακολούθησε την αποστολή της ΑΕΚ στο Λιμόζ

Μίτσελ: Ακολούθησε την αποστολή της ΑΕΚ στο Λιμόζ

bet365

Τα ευχάριστα νέα στην ΑΕΚ ήρθαν από τον Ακίλ Μίτσελ, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή της ΑΕΚ στη Γαλλία και θα δώσει κανονικά το «παρών» στο κρίσιμο ματς με τη Λιμόζ (7/3, 21:30).

Άρχισαν σιγά-σιγά να λύνονται τα χέρια του Ηλία Καντζούρη ενόψει της συνέχειας στη σεζόν και δη στη προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ για πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL.

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (6/3) για το Λιμόζ, εκεί όπου με νίκη απέναντι στην ιστορική ομάδα της Γαλλίας θα αγκαλιάσει τη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σε αυτήν την προσπάθεια, ο τεχνικός της Ένωσης μπορεί να υπολογίζει κανονικά και στον Ακίλ Μίτσελ, ο οποίος είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και θα δώσει κανονικά το «παρών» σε αυτό το ματς.

Όπως είναι γνωστό ο Παναμέζος σέντερ είχε τραυματιστεί στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και έκτοτε παρέμενε στα «πιτς». Μάλιστα θα μπορούσε να αγωνιστεί και στο τελευταίο ματς για την Basket League κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας ωστόσο έμεινε εκτός για προληπτικούς, περισσότερο, λόγους.

Με την επιστροφή του Ακίλ Μίτσελ στην ενεργό δράση αυτομάτως ο Ηλίας Καντζούρης βλέπει τη «ρακέτα» της ΑΕΚ να «γεμίζει» και να έχει πολλές λύσεις σε μια θέση που «πονούσε» στα τελευταία ματς. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που επιστρέφει ο Αλεξάντερ Μάντσεν, ενώ στο ρόστερ υπάρχει πλέον και ο έμπειρος Ισπανός, Πιερ Οριόλα. Αντίθετα παραμένει εκτός ο Δημήτρης Μαυροειδής ο οποίος ωστόσο ολοένα και ανεβάζει στροφές για τη... δική του επιστροφή στην ενεργό δράση όπως επίσης και ο... στρατευμένος, Αντώνης Κόνιαρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα