ΠΑΟΚ: Πρώτη νίκη επί του Παναθηναϊκού μετά τη σεζόν 2014-15

Νίκος Καρφής
paok hands

bet365

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού στη regular season για πρώτη φορά μετά το 2014-15, ενώ και ο Τακιανός έφτασε την τρίτη του νίκη κόντρα στο τριφύλλι από την περσινή σεζόν.

Νίκη μετά από πολλά χρόνια για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 83-71 του τριφυλλιού και έτσι έφτασε σε ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στον αντίπαλο της για πρώτη φορά μετά την κανονική περίοδο της σεζόν 2014-15. Τότε ο ΠΑΟΚ είχε καταφέρει να υποτάξει τον Παναθηναϊκό με σκορ 71-54 και τον Κάρτερ να είναι πρώτος σκόρερ του ματς με 18 πόντους.

Επίσης αυτή είναι η δεύτερη ήττα του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη τη φετινή σεζόν, αφού δεν τα είχε καταφέρει και κόντρα στον Άρη. Το σύνολο του Καστρίτη είχε επικρατήσει με 69-65.

Τέλος ο Τακιανός είχε πανηγυρίσει δύο φορές στους περσινούς ημιτελικούς της Basket League, τότε που βρισκόταν στον πάγκο της Λάρισας. Η Λάρισα είχε επικρατήσει με 84-77 στον δεύτερο ημιτελικό, ενώ είχε υποτάξει τους... πράσινους και στο τέταρτο ματς της σειράς με 74-62, με τον Παναθηναϊκό να περνάει τελικά στα πέντε ματς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα