Σπανούλης: «Θέλω να ξαναδώ το παιχνίδι, μέχρι το 38’ εκτελέσαμε 2 βολές και ο Προμηθέας 20»!

Σπανούλης: «Θέλω να ξαναδώ το παιχνίδι, μέχρι το 38’ εκτελέσαμε 2 βολές και ο Προμηθέας 20»!

Newsroom
Παράπονα Σπανούλη για την διαιτησία

bet365

Παράπονα από τη διαιτησία των Πουρσανίδη, Συμεωνίδη, Κάρδαρη είχε ο Βασίλης Σπανούλης μετά το τέλος του αγώνα στην Πάτρα καθώς στάθηκε στην διαφορά που υπήρχε στις βολές.

Ο 40χρονος τεχνικός του Περιστερίου bwin είπε μετά το τέλος του αγώνα στην Πάτρα ότι «ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι που ήταν πάρα πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες. Είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ειδικά επιθετικά κάναμε εξαιρετική δουλειά. Μοιράσαμε σωστά την μπάλα και για παράδειγμα ο Σιλβέιν (σ.σ. Φρανσίσκο) μπορεί να σκόραρε 6 πόντους, αλλά είχε 11 ασίστ, αυτό είναι τρομερό νούμερο. Κάποια ελεύθερα σουτ ειδικά στην τρίτη περίοδο, δεν τα βάλαμε. Εκεί, ο Προμηθέας έβαλε τα σουτ και ξέφυγε στο σκορ.»

Όσο για τα όσα ανέφερε για την διαιτησία; «Ήταν ένα παιχνίδι με πάρα πολύ επαφή, πάρα πολύ ένταση. Θέλω να ξαναδώ το παιχνίδι πραγματικά γιατί είχαμε φτάσει στο 38’ και είχαμε εκτελέσει 2 βολές και είχε εκτελέσει περίπου 20 ο Προμηθέας. Θέλω να ξαναδώ το παιχνίδι για να έχω πιο καλή εικόνα. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα και πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που τα έδωσαν όλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα