Αυγενάκης: «Ο Γιαννακόπουλος σήμερα είναι, αύριο όχι»

Αυγενάκης: «Ο Γιαννακόπουλος σήμερα είναι, αύριο όχι»

Επιμέλεια: Newsroom
Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

bet365

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σε δηλώσεις του σε τοπικό ραδιόφωνο της Κρήτης, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ τόνισε ότι το θέμα του ΟΑΚΑ πρέπει να τελειώσει θετικά για τον Παναθηναϊκό.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 103.1 και αναφέρθηκε στο θέμα του κλειστού γηπέδου του ΟΑΚΑ, αλλά και στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Δεν ιδρώνει το αυτί μου. Έχουν καταλάβει οι πάντες. Άλλο να θέλεις τον αγωνιστικό χώρο που έχει μια σύνδεση ψυχική, άλλο να απαιτείς το μεγαλύτερο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, για εμπορική δραστηριότητα. Δεν θα ενδώσω επειδή το απαίτησε ο κ.Γιαννακόπουλος, δεν διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου, διαχειρίζομαι δημόσια περιουσία. Δεν έχω δικαίωμα να κλείσω τα μάτια», τόνισε.

Και συνέχισε μιλώντας για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Έχω υποχρέωση τα πάντα να εξελιχθούν νόμιμα και θετικά για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σήμερα είναι ο Γιαννακόπουλος, αύριο δεν είναι. Δεν έχω τίποτα με τον κ.Γιαννακόπουλο και δεν δίνω σημασία τι λέει και τι κάνει στα κοινωνικά δίκτυα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα