Κοντός: «Το "σήμερα είναι, αύριο δεν είναι", θα το πει ο λαός για εσένα»

Κοντός: «Το "σήμερα είναι, αύριο δεν είναι", θα το πει ο λαός για εσένα»

Ο Δημήτρης Κοντός

bet365

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, απάντησε - με αναρτήσεις στο Instagram - στις δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι δηλώσεις που έκανε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, βρήκαν απάντηση από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Κοντό.

Στις δηλώσεις του ο Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε, μεταξύ άλλων πως «σήμερα είναι ο Γιαννακόπουλος, αύριο δεν είναι», με τον Δ.Κοντό να αναφέρει: «Το "¨σήμερα είναι, αύριο δεν είναι", θα το πει ο λαός για εσένα. Αυτός θα σε κρίνει. Έχει καταφέρει να ενώσεις τους οπαδούς όλων των ομάδων εναντίον σου».

Και πρόσθεσε, σε επόμενο ποστ ο Δ.Κοντός: «Επίσης, το να "παίζεις" με τη μεγαλύτερη Αυτοκρατορία του Ελληνικού Αθλητισμού και τους ανθρώπους που τη δημιούργησαν θα σε καταστρέψει πολιτικά. ΜΑΥΡΟ. Ακόμα να καταλάβουν πως τους κάνει τεράστια ζημιά;».

Το ποστάρισμα του Δημήτρη Κοντού

Το ποστάρισμα του Δημήτρη Κοντού

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα