Παναθηναϊκός: Κοιτάζει Μωραΐτη ενόψει της νέας σεζόν

Παναθηναϊκός: Κοιτάζει Μωραΐτη ενόψει της νέας σεζόν

Παναθηναϊκός: Κοιτάζει Μωραΐτη ενόψει της νέας σεζόν

bet365

Ο Δημήτρης Μωραΐτης αναμένεται να αποτελέσει ένα κομμάτι για το «παζλ» του ελληνικού κορμού που θέλει να φτιάξει (αν και διαψεύδει προς το παρόν) ο Παναθηναϊκός ενόψει της επόμενης σεζόν.

Μετά το δεδομένο ενδιαφέρον για τον Κώστα Αντετοκούνμπο όπως είχε αναφέρει το Gazzetta (σ.σ. τον οποίο επιθυμούσαν να κλείσουν άμεσα αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν με αποτέλεσμα η περίπτωσή του πάρει παράταση για το καλοκαίρι), οι «πράσινοι» έχουν κυκλώσει και το όνομα του Δημήτρη Μωραΐτη του Περιστερίου, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό της ομάδας μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο διεθνής γκαρντ του Περιστερίου bwin έχει προσελκύσει το «πράσινο» ενδιαφέρον ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει κάποια συγκεκριμένη κρούση. Να σημειωθεί ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» και ενόψει της επόμενης σεζόν ωστόσο πρόθεση είναι να το «σπάσουν» οι «πράσινοι» προκειμένου να τον κάνουν δικό τους μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς. Όπως είναι λογικό και επόμενο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει οποιαδήποτε κίνηση προς τον 24χρονο γκαρντ ωστόσο το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό καθώς το «τριφύλλι» επιθυμεί την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου, τόσο με παρόν, όσο και με μέλλον.

Ο Μωραΐτης έχει αγωνιστεί φέτος σε 22 ματς του ελληνικού πρωταθλήματος και έχει κατά μέσο όρο 18:52 λεπτά συμμετοχής με 7.3 πόντους κατά μέσο όρο, 2.5 ασίστ, 2.2 ριμπάουντ, ενώ σουτάρει με ποσοστό 55% στα δίποντα, 30% στα τρίποντα και 81% στις βολές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα