Αντικατάσταση των Ζαχαρή-Κάρδαρη λόγω ψυχολογικής φόρτισης για την υπόθεση δωροδοκίας

Newsroom
Αντικατάσταση των Ζαχαρή-Κάρδαρη λόγω ψυχολογικής φόρτισης για την υπόθεση δωροδοκίας

bet365

Αντικατάσταση από τα προσεχή ματς του ελληνικού πρωταθλήματος ζήτησαν οι Κάρδαρης και Ζαχαρής, με την ΚΕΔ να αποδέχεται το αίτημα.

Η ομάδα της Πρίστινα είχε προχωρήσει σε καταγγελία μέσω Facebook, εξηγώντας πως έγινε απόπειρα δωροδοκίας των Ελλήνων διαιτητών Ζαχαρή και Κάρδαρη πριν από αγώνα των play-offs για το πρωτάθλημα Κοσόβου, κάνοντας λόγο για το μεγαλύτερο σκάνδαλο μπάσκετ στην ιστορία του Κοσσυφοπεδίου!

Η ομάδα που κατηγορείται για απόπειρα δωροδοκίας απάντησε πως: «Είμαστε εντελώς καθαροί», με την ΕΟΚ να ζητά ενημέρωση από την ομοσπονδία του Κοσόβου για την καταγγελία χρηματισμού των Ελλήνων διαιτητών.

H Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία του Κοσοβου, από τη πρώτη στιγμή συνεργάζονται προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Οι δύο Έλληνες διαιτητές προασπιζόμενοι την ακεραιότητά τους και την καθαρότητα τους παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αλλά και αποδείξεις για τη διαλεύκανση των καταγγελιών.

Παρά τη σημερινή δήλωση του Προέδρου της Ομοσπονδίας του Κοσόβου, η οποία και πραγματοποιεί την έρευνα, ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν εμπλοκή των δύο διαιτητών σε κάτι επιλήψιμο οι ίδιοι οι διαιτητές για να προστατέψουν τόσο το όνομα τους όσο και το κύρος της Ελληνικής διαιτησίας και λόγω της ψυχολογικής φόρτισης των τελευταίων ημερών ζήτησαν να αντικατασταθούν από τους προσεχείς αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος που έχουν ορισθεί, αίτημα που έγινε κατανοητό από τη ΚΕΔ και το αποδέχθηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα