Σπανούλης: «Μοναδικός υπεύθυνος εγώ για την εικόνα της αδιαφορίας»

Σπανούλης: «Μοναδικός υπεύθυνος εγώ για την εικόνα της αδιαφορίας»

Ο Σπανούλης μίλησε για τον πρώτο ημιτελικό

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε λόγο για «εικόνα αδιαφορίας» στον πρώτο ημιτελικό και ανέλαβε την ευθύνη για το πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα του.

Μετά το επιβλητικό 101-57 του Παναθηναικού απέναντι στο Περιστέρι bwin στο Game 1 των ημιτελικών, ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι. Ήταν πολύ παράξενο για εμένα να βλέπω αυτήν την εθκόνα της ομάδας. Ίσως είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζουμε εικόνα αδιαφορίας και γι' αυτήν την εικόνα ο μοναδικό υπεύθυνος είμαι εγώ. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν ήταν ωραίο για τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο ή και για όσους είδαν το ματς από την τηλεόραση να έχουμε αυτήν την εικόνα».

Όσο για την αγωνιστική απραξία της ομάδας του; «Η απραξία δεν ήταν καλή για καμία από τις δύο ομάδες. Εμείς προερχόμασταν από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ, είχαμε καλό μομέντουμ αλλά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα έπρεπε να περιμένουμε 20 ημέρες. Όμως δεν είναι αυτή διακαιολογία για την εικόνα της ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα