Μπολομπόι: «Στο τελευταίο παιχνίδι ήταν αρκετά πράγματα εκτός του δικού μας ελέγχου»

Ο Τζοέλ Μπολομπόι για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού
Ο Τζοέλ Μπολομπόι μίλησε μετά την εμφατική νίκη επί του Παναθηναϊκού στο Game 3 και στάθηκε σε παράγοντες που δεν ήττα με το μέρος των «ερυθρολεύκων» στο ματς του ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός ήταν αποστομωτικός στον τρίτο τελικό του ΣΕΦ και έκανε το 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό για το προβάδισμα προς τον τίτλο.

Ο Τζοέλ Μπολομπόι μιλώντας για τον αγώνα στάθηκε στην αμυντική φιλοσοφία που επέστρεψε για την ομάδα του, αλλά και για τους παράγοντες που εμπόδισαν την προσπάθεια στο προηγούμενο ματς του ΟΑΚΑ.

«Προσπαθώ να μπω στο παιχνίδι και να έχω επιρροή σε αυτό. Ο κόουτς έκανε το ροτέισον για να δώσει ενέργεια και να αλλάξει τον ρυθμό. Κατάφερα να πατήσω στο παρκέ να κάνω δύο μεγάλα μπλοκ, να καρφώσω... Το επόμενο βήμα ήταν πως το κοινό πήρε ενέργεια και τα πράγματα πήγαν όπως τα θέλαμε και "απογειωθήκαμε"» είπε αρχικά ο ψηλός των «ερυθρολεύκων».

Όσο για το ποιο ήταν το μεγαλύτερο κλειδί για την διαφορά στο Game 3... «Σήμερα επιστρέψαμε στο αμυντικό μας πλάνο που προφανώς έχει επιτυχία. Στο τελευταίο παιχνίδι ήταν αρκετά πράγματα εκτός του δικού μας ελέγχου. Με τον Τόμας και τον Σάσα, δεν είχαμε ολόκληρη την ομάδα στο τέλος και όμως χάσαμε για μερικούς πόντους. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παλέψεις κάθε βράδυ».

Και τα συναισθήματά του μετά το δεύτερο ματς: «Είναι όλα κομμάτι του παιχνιδιού. Δεν θα κερδίσεις κάθε ματς και όπως είπα πολλά πράγματα δεν ήταν στον έλεγχό μας. Ο Γουόκαπ αποβλήθηκε, ο Βεζένκοβ τραυματίστηκε και βρήκαμε τον εαυτό μας σε μία θέση που ήμασταν πίσω για μερικούς πόντους. Είδαμε το βίντεο στην προπόνηση, κάναμε τις προσαρμογές και πήραμε τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα