Ολυμπιακός: Θλάση ο Παπανικολάου, εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο Game 4

Ολυμπιακός: Θλάση ο Παπανικολάου, εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο Game 4

Ο Παπανικολάου κόντρα στον Παναθηναϊκό
Η μαγνητική έδειξε θλάση πρώτου βαθμού για τον Κώστα Παπανικολάου με τη συμμετοχή του στον τέταρτο τελικό με τον Παναθηναϊκό να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Μπορεί ο τρίτος τελικός της Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να επιφύλασσε μία γεμάτη εμφάνιση των γηπεδούχων για το προβάδισμα στη σειρά με 2-1, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» αναγκάστηκαν να αγωνιστούν για ένα ημίχρονο χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών αισθάνθηκε σφίξιμο στη γάμπα και δεν κατάφερε να συνεχίσει στην αναμέτρηση. Αμέσως μετά το φινάλε του Game 3 αποχώρησε από το ΣΕΦ με ειδικό επίδεσμο στο γαστροκνήμιο και κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού για τον Παπανικολάου, με τη συμμετοχή του στο Game 4 (15/06 - 21:15) του ΟΑΚΑ να εμφανίζει πλέον αρκετά ερωτηματικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα