Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πότε θα γίνει ο τέταρτος τελικός και πού θα τον δείτε

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός Πονίτκα ΜακΚίσικ
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στον τέταρτο τελικό της Basket League την Πέμπτη (15/6 - 21:15, Live στο Gazzetta). Πότε και πού θα δείτε το ντέρμπι των αιωνίων.

Match ball στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον τέταρτο τελικό της Basket League, με τους «ερυθρολεύκους» να έχουν προβάδισμα στη σειρά με 2-1.

Αφού υπερασπίστηκε την έδρα του ο Ολυμπιακός, έχει την πρώτη ευκαιρία για τον τίτλο την προσεχή Πέμπτη (15/6 - 21:15, live στο Gazzetta). Το ΟΑΚΑ αναμένεται να έχει και πάλι αρκετό κόσμο, για να σπρώξει την ομάδα του Χρήστου Σερέλη στην ισοφάριση της σειράς και σε ενδεχόμενο πέμπτο παιχνίδι, το οποίο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στο ΣΕΦ.

Όσον αφορά την τηλεοπτική μετάδοση, αυτή θα γίνει από την ΕΡΤ3, ενώ μετά το φινάλε της αναμέτρησης θα ακολουθήσει στο Gazzetta η εκπομπή «The Finals Madness»

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-1

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα