Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Διατάχθηκε εκκένωση του γηπέδου

πο
Οι διαιτητές του αγώνα αποφάσισαν την εκκένωση του γηπέδου μετά την διακοπή στα 2:46 για τη λήξη της 3ης περιόδου λόγω των αντικειμένων που έπεσαν στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Οι διαιτητές του αγώνα, προεξαχοντος του Ηλία Κορομηλά, ήταν εκείνοι που αποφάσισαν να διακοπεί το παιχνίδι και να γίνει εκκένωση του γηπέδου προκειμένου να συνεχιστεί στη συνέχεια.

Τα πάντα ξεκίνησαν στα 2:46 πριν από το τέλος της 3ης περίοδου, όταν ακι έγινε ρίψη αντικετιμένων στον πάγκο του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα τα μέλη της ερυθρόλευκης αποστολής να αποχωρήσουν από το παρκέ.

Ύστερα από 20 λεπτά, περίπου, οι διαιτητές διέταξαν να γίνει εκκένωση στο γήπεδο προκειμένου να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι. Μάλιστα κάποια στιγμή επιστρατεύτηκαν και τα ΜΑΤ ωστόσο βγήκαν αμέσως έξω καθώς εκείνη την ώρα αποχωρούσαν από το γήπεδο οι οργανωμένοι οι οποίοι τα έκαναν... Γης Μαδιάμ στο ΟΑΚΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα