Γιαννακόπουλος: «Κατακρίνω τα γεγονότα, οι γκρι σού έδειξαν από το πρώτο λεπτό ότι δεν έχεις ελπίδα»

Newsroom
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
O τέταρτος τελικός στο ΟΑΚΑ διεκόπη οριστικά στο 27' και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τις εικόνες καταστροφής ενώ αναφέρθηκε στους διαιτητές της αναμέτρησης και τις προκλήσεις από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Τα σοβαρά επεισόδια των οπαδών του Παναθηναϊκού σημάδεψαν τον τέταρτο τελικό στο ΟΑΚΑ που διεκόπη οριστικά στο 27' υπέρ του Ολυμπιακού. Την εντολή εκκένωσης ακολούθησαν εκτεταμένες ζημιές στο κλειστό και πλέον οι «πράσινοι» κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τα επεισόδια και τη στάση των διαιτητών, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως έδειξαν στους «πράσινους» από το πρώτο λεπτό ότι δεν είχαν ελπίδα.

Αναλυτικά, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έγραψε στο Instagram: «Πρώτος εγώ κατακρίνω τέτοια γεγονότα και παλεύω να σταματήσουν. Επίσης όμως πρώτος εγώ μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση αυτού που πληρώνει και έρχεται να δει την ομάδα του να διεκδικεί το πρωτάθλημα και να βλέπει τους γκρι να σου δείχνουν από το πρώτο λεπτό ότι δεν έχεις ελπίδα, στη συνέχεια να βλέπεις τους δικούς σου να παρατάνε και να μην παλεύουν και στο τέλος να βλέπεις να σε προκαλούν και να σε χλευάζουν άνθρωποι από το αντίπαλο στρατόπεδο, αναδεικνύοντας σε κάθε ευκαιρία το ηθικό τους πλεονέκτημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα