Ολυμπιακός: Σάββατο η φιέστα στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Σάββατο η φιέστα στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός φιέστα ΣΕΦ
Τον τίτλο του πρωταθλητή μπροστά στους φιλάθλους του αναμένεται να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός, το βράδυ του Σαββάτου (17/6 - 21:15) ένεκα και του Εθνικού Πένθους.

Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας για 14η φορά στην ιστορία του. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην το πανηγύρισαν στο παρκέ, μιας και ο τέταρτος τελικός διακόπηκε οριστικά στο ΟΑΚΑ με το σκορ στο 35-63 υπέρ τους, 2'42'' πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου.

Ωστόσο θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν με τους δικούς τους φίλους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η απονομή μετά και την κατάκτηση του τίτλου στο ΟΑΚΑ, θα λάβει χώρα στο Φάληρο το βράδυ του Σαββάτου (17/6) stiw 21:15, ένεκα του Εθνικού Πένθους για το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου.

Περισσότερες διευκρινίσεις θα δώσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός το πρωί της Παρασκευής, όσον αφορά την ώρα αλλά και την είσοδο. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνηθίζεται να υπάρχει ένα αντίτιμο που αφορά τον Ερασιτέχνη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα