Ολυμπιακός: «Παράνοια» στην υποδοχή της αποστολής και μήνυμα... παραμονής σε Βεζένκοβ (vids)

Ολυμπιακός: «Παράνοια» στην υποδοχή της αποστολής και μήνυμα... παραμονής σε Βεζένκοβ (vids)

Βεζένκοβ
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό και οι φίλοι του υποδέχτηκαν σε πανηγυρικό κλίμα την αποστολή, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα στον Σάσα Βεζένκοβ.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν μέσα σε κλίμα αποθέωσης την αποστολή της ομάδας, που ήρθε ως πρωταθλήτρια από το ΟΑΚΑ. Ο τέταρτος τελικός δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με το φύλλο αγώνα να τον κατοχυρώνει στο 20-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

Φυσικά αυτό δεν εμπόδισε τους «ερυθρολεύκους» να το... γιορτάσουν, με το που είδαν το λεωφορείο να φτάνει στον προαύλιο χώρο του ΣΕΦ. Δέκτης της αποθέωσης έγινε φυσικά ο Σάσα Βεζένκοβ, με τους φίλους του Ολυμπιακού να στέλνουν σε εκείνον μήνυμα... παραμονής στο Φάληρο. Ο ίδιος ο παίκτης όταν άκουσε «Σάσα μείνε στον Ολυμπιακό και γράψ' το Σακραμέντο στα @ρχ!δ!@ σου τα δυο» το τραγούδησε με χαρά.

Στη συνέχεια, βέβαια, αποθεώθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, μεταξύ αυτών οι Φαλ, Παπανικολάου, Γουόκαπ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα