Ολυμπιακός: Το «ευχαριστώ» του Παπανικολάου και το κάλεσμα στον κόσμο για τη φιέστα του Σαββάτου (vid)

Ολυμπιακός: Το «ευχαριστώ» του Παπανικολάου και το κάλεσμα στον κόσμο για τη φιέστα του Σαββάτου (vid)

Κώστας Παπανικολάου υποδοχή ΣΕΦ
Ο Κώστας Παπανικολάου πήρε τον λόγο και αφού ευχαρίστησε τους 3.000 φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έδωσε ραντεβού μαζί τους για τη φιέστα του Σαββάτου.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού αψήφησαν φυσικά την περασμένη ώρα και πήγαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να υποδεχτούν την αποστολή της ομάδας που γύρισε ως πρωταθλήτρια από το ΟΑΚΑ, μετά από τον τέταρτο τελικό που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Μέσα σε όλο το κλίμα αποθέωσης που είδατε στο Gazzetta από περίπου 3.000 φίλους των Πειραιωτών, ο Κώστας Παπανικολάου πήρε τον λόγο ως αρχηγός για να κάνει ανοιχτό κάλεσμα ενόψει του Σαββάτου (17/6). Τότε ο Ολυμπιακός έχει προγραμματίσει τη φιέστα του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ώστε να σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή και επίσημα. Ημερομηνία που επιλέχθηκε για να έχει παρέλθει το τριήμερο Εθνικό Πένθος για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο.

Το «ευχαριστώ» και το κάλεσμα του Παπανικολάου

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα