ΑΕΚ: Παρουσιάζει τον Πλάθα στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΑΕΚ: Παρουσιάζει τον Πλάθα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Τζουάν Πλάθα

bet365

Ο Τζουάν Πλάθα θα παρουσιαστεί επισήμως ως νέος προπονητής της ΑΕΚ σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Τζουάν Πλάθα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, καθώς η «Ένωση» συμφώνησε με τον Ισπανό προπονητή, ανακοινώνοντας τη συμφωνία για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Καταλανός τεχνικός, ο οποίος έχει κοουτσάρει σε 194 αγώνες στην EuroLeague με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Ζάλγκιρις, τη Μάλαγα και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα παρουσιαστεί από την ΑΕΚ σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27/6 και ώρα 17:00 στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου», στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Πλάθα επιστρέφει στους πάγκους για λογαριασμό της ΑΕΚ μετά το πέρασμά του από την Μπέτις (2020-21) ενώ στο βιογραφικό του δεσπόζουν τα δυο EuroCup με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάλαγα, όπως και ο τίτλος του Προπονητή της Χρονιάς στην ισπανική λίγκα το 2008.

@Photo credits: ACB Media

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα